Termék-, reklámfotó Kávézóknak, Webshopoknak, termékforgalmazóknak

A téma, amihez bármennyi szakirodalmat elolvashatsz, mégis úgy érzed még több ismeretet kell szerezned. Tanulható, vagy a leginkább egyéni kreativitást igénylő terület ez? Az biztos, hogy itt egy túlvillantott vaku, és túl sötéten hagyott rész végzetes hibát jelenthet a termék bemutatása tekintetében. Az emberek érzelmek alapján döntenek, így a vásárlói élmény minél magasabb szintű megteremtése mindennél fontosabb. A jó termékfotó ennek az alapját adja meg.

A jó termékfotó megragadja a figyelmet, az érdeklődőt vásárlóvá teszi.

Éppen ezért - ha vállalkozásod bármely termékkategória forgalmazásával foglalkozik - azt javasoljuk, ne gondolkodj sokáig a termékfotózáson, hiszen a befektetett összeg többszöröse megtérül rövid időn belül, s nagyszámú minőségi vevőt generál. Kiknek, milyen típusú vállalkozásoknak ajánljuk a termékfotózást? Legyen szó bármilyen vállalkozásról, legyen az webshop, étterem, ruházati bolt, ékszerbolt, vagy akár kávézó vagy cukrászda. A skála egészen gazdag.

De mit is hoz a jó termékfotó?

  • Az érdeklődőt vásárlóvá teszi
  • Hitelessé teszi cégét
  • Megkülönbözteti a versenytársaktól
  • Hozzátesz az arculathoz: az amatőr cég amatőr fotókat használ, a profi cég profi fotókat. Kérdés még Önben, hogy kitől fognak vásárolni?

Termék- és reklámfotózás árak

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk. (Helyszín, termék, stb. függvénye)


Kérlek, amennyiben számlát kérsz a fotózásról, azt előre jelezd felém! A fotózás helyszínén nem mindig van lehetőségem a számlát kiállítani. Köszönöm!

 

További fotós témák: portfólió fotózásesküvőfotózás, rendezvényfotózás

Facebook hozzászólás

Google Play

Zsiri Photo alkalmazás a Google Play-en

Legfrissebb hírek


5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

A boldog fotós lájk nélkül él

"Mit is jelent a like és miért fals visszajelzés? Jobb lesz-e egy kép a lájkoktól? Mit akar tőlem a Facebook? Kire hallgassak, ha ne a lájkokra? Ezek után ha legközelebb fotózni indulsz, mi jár majd a fejedben? Az elérhető népszerűségi mutatók, vagy a saját elvárásaid és ötleteid megvalósításai a fontosabbak?" Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ egy igen frappánsan megfogalmazott cikkben Horváth Krisztián.
tovább...
2016.09.27

Hogyan is zajlik egy fotózás?

Sokan érdeklődtök, hogy pontosan mit is kell tudni, hogyan zajlik egy portfólió fotózás nálam. Ezért egy cikkben igyekszem összefoglalni a fontosabb tudnivalókat és megpróbálok választ adni a leggyakrabban előforduló kérdésekre. Fontos, hogy tudd, ez az írás az én szubjektív véleményemet és a fotós munkához való hozzáállásom leírását tartalmazza. Nyilván más fotós nevében nem nyilatkozom. Remélem segítségetekre lesz és sok mindenre választ kaptok.

tovább...
2016.09.05

kövess Facebookon...

Google+...