Rólam mondták...

Nagyon szerencsés vagyok, mert eddig csak kedves és jólelkű párokkal és türelmes, gyönyörű modellekkel volt szerencsém együtt dolgozni. Ügyesen, és szó nélkül tűrték modellként a néha igen kitekert pózokat, esküvőfotózásokon a napsütést, a fárasztó utakat, a néha igen lehetetlen helyekre történő felmászásokat. De a végeredmény érdekében mindent bele kell adnunk. Az alábbi idézetek pedig azt bizonyítják, hogy minden esetben sikerrel jártunk. :-) Köszönöm a kedves szavakat!

Rólam mondták...

Zsirinek köszönhetően a fotózás minden pillanatát élveztem. Tehetséges fotós, nagy kreativitással megáldva. Kedves és szórakoztató személyisége hozzá tett, hogy a fotózás önfeledten telt. A kreativitásának köszönhetően csodálatos képek születtek. Vissza kaptam az elképzeléseimet - ami nekem sokat jelent. Bármikor megismételném! :-) Örök élmény marad!

Berta Kriszti

Zsiriben megtalálod azt a fotóst, akit nem egyszer fogsz megkérni arra, hogy fotót készítsen rólatok. Pontos, megbízható, türelmes, voltak ötleteink, ő a legjobbat hozta ki mindenből, az ő remek dolgaival, Ötleteivel tuningolva és csodálatos egyedi képek születtek. :-) Nem spórolva sem időt sem energiát. Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek aki szeretné megörökíteni élete legszebb, legboldogabb napjait!! Köszönünk mindent Zsiri!!!! :*

Martinov Tamara és Tóth János

Örülünk hogy Te fotóztad a mi nagy napunkat! Egy lendületes, fiatal, profi fotós vagy, aki nem ragaszkodik a merev, beállított és előre megtervezett képekhez. A fotók minőségével, mennyiségével és persze árával is teljesen megvoltunk elégedve. A lagziban is minden fontos pillanatot megörökítettél, pedig szerintem ez nem volt túl egyszerű... :-)

Kulcsárné Szabó Klára és Kulcsár Tamás

Zsirit nagyon szimpatikus és tehetséges fotósnak tartom! Mint fotós maximálisan a modellt helyezi középpontba. Kreatív, kedves és türelmes. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás, melynek eredményeként csodálatos képek születtek! Örülök, hogy együtt dolgozhattunk és remélem lesz még benne részünk! ;-) Mindenkinek csak ajánlani tudom szívből a vele való együttműködést!

Domonkos Niki

Zsiri türelmes és kreatív fotós, aki figyel a fotóalanyaira, és azok kéréseire. Megbízható és kedvezőek az árai is. Az esküvői fotózás kellemes emlék: csodás képek készültek, amelyeken sok érzelem és vidámság tükröződik. :)

Bokorné Farkas Andrea és Bokor Balázs

Zsiri egy nagyon jólelkű, vidám, tehetséges fotós. Tökéletes képek készültek minden alkalommal, mikor fotózott. Türelmes - ami a nők esetében különösen fontos -, mindig megtalálja a legjobb helyet/pózt, ami a modellnek előnyös. Saját ötleteit is megosztja a modellel, szívügye a fotózás. Mindenkivel megtalálja a közös hangot, még ha visszahúzódó is az illető.

Parragi Reni

Ajánlom minden házasulandó személyek Gábort, nemcsak mert jól dolgozik de olcsón és mindezek mellett egy nagyon kedves és korrekt úriember! :) Mi nagyon elégedettek voltunk!

Tóthné Horváth Natális és Tóth József Csaba

Mivel volt szerencsénk együtt dolgozni veled - az esküvőnk fotózása alkalmával - mi úgy gondoljuk, hogy a képek magukért beszélnek... :-) Köszönjük!

Zsófi és Gábor

Facebook hozzászólás

Google Play

Zsiri Photo alkalmazás a Google Play-en

Legfrissebb hírek


5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

A boldog fotós lájk nélkül él

"Mit is jelent a like és miért fals visszajelzés? Jobb lesz-e egy kép a lájkoktól? Mit akar tőlem a Facebook? Kire hallgassak, ha ne a lájkokra? Ezek után ha legközelebb fotózni indulsz, mi jár majd a fejedben? Az elérhető népszerűségi mutatók, vagy a saját elvárásaid és ötleteid megvalósításai a fontosabbak?" Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ egy igen frappánsan megfogalmazott cikkben Horváth Krisztián.
tovább...
2016.09.27

Hogyan is zajlik egy fotózás?

Sokan érdeklődtök, hogy pontosan mit is kell tudni, hogyan zajlik egy portfólió fotózás nálam. Ezért egy cikkben igyekszem összefoglalni a fontosabb tudnivalókat és megpróbálok választ adni a leggyakrabban előforduló kérdésekre. Fontos, hogy tudd, ez az írás az én szubjektív véleményemet és a fotós munkához való hozzáállásom leírását tartalmazza. Nyilván más fotós nevében nem nyilatkozom. Remélem segítségetekre lesz és sok mindenre választ kaptok.

tovább...
2016.09.05

kövess Facebookon...

Google+...