Reklámanyagok szerkesztése, cégesítés

A fő profil (fotózás) mellett vállaljuk az elkészült képek reklám célú tovább-hasznosítását is: logótervezés, névjegy, levélpapír, prospektus, brosúra, szórólap, katalógus, plakát, csomagolás és egyéb termék ismertető kiadványok szerkesztése nyomdai kivitelezése. Dekoráció, autóreklám, cégtábla, óriásplakát, molinó, épületfelirat, kirakat, kiállítási pavilon.

Logó és arculattervezés

Egy vállalkozás igényességét tükrözi a megjelenése is. Ennek kialakításában is segítünk. Kreatív ötletek, koncepciók hozzáadásával fejlesztjük a kialakítandó arculatot. Megtervezzük a logót és a kisarculati elemeket: a cégkártya, névjegy, levélpapír, boríték megjelenését.

Egyéb grafikai munkák

Csomagolás- és termékarculat tervezés. Sajtókampányok, újsághirdetések, rendezvény plakátok, poszterek, kirakat hátfalak grafikai tervezése. Étlapok, itallapok, kínálók,  boroscimkék, naptárak szerkesztése.

Nyomtatott kivitelű anyagok grafikai munkáinak kivitelezése.CD, DVD lemezek, borítók terveinek elkészítése. Kreatív grafikák, fotóretusálás, optimalizálás.

Kiadványszerkesztés, nyomdai kivitelezés

Egy szépen megtervezett propektus, iratgyűjtőmappa vagy termékkatalógus esetleg egy ízléses, figyelemfelkeltő címke eladhatóbbá teheti szolgáltatását, termékét. Bízza ránk nyomdai anyagai megtervezését! Vállaljuk címkéktől, névjegykártyáktól, meghívóktól levélpapíroktól, kezdve leporellókon, újságokon, dossziékon át akár több száz oldalas katalógusok, könyvek előkészítéséig bármilyen nyomdai termék grafikai előkészítését. Amennyiben van saját elképzelése akkor segítünk annak megvalósításában, amennyiben ötlete sincs, úgy bízza ránk a tervezést is.

Vállaljuk különböző papír alapú reklámhordozók (kártyanaptárak, fali- és asztali naptárak, könyöklők, plakátok, szórólapok, prospektusok, stb.) tervezését. Igény esetén megtervezzük logóját, pecsétjét, egyéb céges arculati termékét (boríték, dosszié, levélpapír, stb.).

Előzetes megbeszélés alapján, minden grafikai munkára egyedi árajánlatot készítünk.

Bővebb információért keressétek a For Signo Kft. honlapját.

Facebook hozzászólás

Google Play

Zsiri Photo alkalmazás a Google Play-en

Legfrissebb hírek


5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

A boldog fotós lájk nélkül él

"Mit is jelent a like és miért fals visszajelzés? Jobb lesz-e egy kép a lájkoktól? Mit akar tőlem a Facebook? Kire hallgassak, ha ne a lájkokra? Ezek után ha legközelebb fotózni indulsz, mi jár majd a fejedben? Az elérhető népszerűségi mutatók, vagy a saját elvárásaid és ötleteid megvalósításai a fontosabbak?" Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ egy igen frappánsan megfogalmazott cikkben Horváth Krisztián.
tovább...
2016.09.27

Hogyan is zajlik egy fotózás?

Sokan érdeklődtök, hogy pontosan mit is kell tudni, hogyan zajlik egy portfólió fotózás nálam. Ezért egy cikkben igyekszem összefoglalni a fontosabb tudnivalókat és megpróbálok választ adni a leggyakrabban előforduló kérdésekre. Fontos, hogy tudd, ez az írás az én szubjektív véleményemet és a fotós munkához való hozzáállásom leírását tartalmazza. Nyilván más fotós nevében nem nyilatkozom. Remélem segítségetekre lesz és sok mindenre választ kaptok.

tovább...
2016.09.05

kövess Facebookon...

Google+...