Hírek információk, érdekességek...


Nyár, szuper színek, portfóliók

Nyár, forróság, vízpart, vidám színek és szép modellek. Ezúttal Betti és Viki. :-)
tovább...
2018.07.10

Ducati love...

Ismét egy nagyon jó hangulatú fotózáson vagyunk túl. Ezúttal egy nagyon kedves pár és egy motor volt a modell. :) Íme pár fotó.
tovább...
2018.05.14

Lassan elstartol a 2018-as esküvő szezon

Csak úgy repül az idő. Szinte le sem zártuk a 2017-es esküvőszezont, máris itt a 2018-as. Igen, most már érdemes nekiállni fotóst keresni, ha eddig még nem tettétek. Amennyiben engem választatok, úgy igyekszem a lehető legjobb tudásommal és kedvező áraimmal meghálálni. :-) Lessetek be a részletekért: www.eskuvozala.hu
tovább...
2018.02.16

Zalaegerszegi Fotóklub - modellfotózás

Mint a helyi fotóklub aktív tagja, egy rendhagyó klubfoglalkozás keretében igyekeztünk a gyakorlatban bemutatni a modellfotózásban kevésbé jártas klubtársainknak a fotózás ezen területének szépségeit, kihívásait, feladatait. Ezért Bartal Balázs klubtársammal és két gyönyörű modellel berendeztük a klubtermet állandó világítással és studiovakukkal. Úgy érezzük nagy sikere volt a "megmozdulásnak", talán még tervezünk hasonlót, ha igény lesz rá.
tovább...
2017.11.14

ZTE KK kosárlabda csapat fotózása

Idén is volt szerencsém együtt dolgozni a ZTE KK kosárlabda csapatával. Most a csapat- és az egyéni képek elkészítése volt a feladat. A 2017-18-as szezonban is Hajrá ZTE! ;)
tovább...
2017.09.26

Zsiri Photo a Google Play Áruházban

Itt volt az ideje elindulnom kicsit a mobilos irányba, így a weboldalam molibaráttá alakítása után itt az ezt megjelenítő "alkalmazás". Elérhető a honlapom tartalmát megjelenítő mobil alkalmazás a Google Play Áruházban. Az alkalmazás értékeléseket előre is köszönöm! ;) :)
tovább...
2017.05.09

5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

Boldog Új Esztendőt kívánok!

Sikerekben, fényekben, fotókban gazdag boldog új esztendőt kívánok minden régi és leendő új modellemnek, ügyfelemnek, barátomnak, ismerősömnek!
tovább...
2017.01.01

Decemberben is tart az akció

Tovább folytatódik az AJÁNDÉKUTALVÁNY AKCIÓ decemberben is. Még pár napig 15%-os akcióban lehet megvenni az utalványokat, de decemberben is olcsóbban, 10%-os az árengedmény. Tökéletes ajándék lehet a karácsonyfa alá is! Bővebb információ...
tovább...
2016.11.28

Biztonság és garancia: SSL tanúsítvány

Mindig is fontos volt számomra a hitelesség a munkám során, ezért igyekeztem olyan visszacsatolásokat, értékeléseket szerezni, melyeket publikálhatok az újabb érdeklődők felé, hiszen ezek az igazán meggyőző érvek mások számára, hogy "igen, érdemes a Zsirivel fotóztatni". Ennek egy újabb szintje, hogy a zsiri.hu és a zalaegerszegfoto.hu honlapjaim megkapták az SSL tanúsítvényt, mely garantálja munkám minőségét, és a honlapom biztonságát.
tovább...
2016.10.21

Facebook hozzászólás