Fotókönyv

Helyi fotókönyv szaküzletek

Zalaegerszegen több fotós szaküzlet is foglalkozik fotókönyvek szerkesztésével, kivitelezésével:

 

Amikor túl vagyunk a fotózáson alig várjuk, hogy a fotós átadja nekünk a kész, retusált fotókat, hogy gyönyörködhessünk bennük, hogy minél több ismerősünkkel megoszthassuk legújabb képeinket. Persze a mai Facebook-os és egyéb online fotómegosztó oldalak hatalmas térnyerése is fontos, nem elhanyagolható, de vitathatatlanul örök életűek maradnak a nyomtatott fényképek is. A mai technika viszont már lehetővé teszi a tökéletes minőségű fotónyomtatást, így nem kell az egyesével előhívatott fotókat fotóalbumokba rendezni, hiszen eleve "könyvszerűen" is kinyomtattathatjuk. Ezt nevezzük FOTÓKÖNYVNEK.

Ilyen Fotókönyv esetén a lehetőségeink a kreativitás terén szinte korlátlanok. A fotók mögé hátteret választhatunk, a képeknek keretet, árnyékot, feliratokat adhatunk. Elforgathatjuk őket, takarásban egymásra tehetünk többet, stb-stb.

 

A legismertebb fotókönyv márka a CEWE FOTÓKÖNYV. Ennek segítségével készítem el a fotókból a fotókönyvet. A különböző típusú, méretű könyvek árai a mindenkori Cewe Fotókönyv árlista alapján alakulnak nálam is. A Cewe egy ingyenes szoftvert kínál bárki számára, így otthon is meg lehet szerkeszteni tetszés szerint a könyvet, majd a szofverrel meg is lehet rendelni saját címre. De amennyiben tapasztalattal rendelkező, kreatívi vénával megáldott hozzáértőre szívesebben bíznád a fotókönyved elkészítését, úgy állok szíves rendelkezésedre.

Részletek a Cewe-től...

 

Szerkesztési díjak

Általános

  • ...ha NEM én készítettem a fotókat
  • Fotókönyv alapár: Cewe mindenkori árával megegyező
  • Szerkesztés (26 oldalig): 8.900 Ft
  • További oldal árak: 400 Ft/oldal

Akciós

  • ...ha ÉN készítettem a fotókat
  • Fotókönyv alapár: Cewe mindenkori árával megegyező
  • Szerkesztés (26 oldalig): 6.300 Ft
  • További oldal árak: 300 Ft/oldal


Kérlek, amennyiben számlát kérsz a fotózásról, azt előre jelezd felém! A fotózás helyszínén nem mindig van lehetőségem a számlát kiállítani. Köszönöm!

Facebook hozzászólás

Google Play

Zsiri Photo alkalmazás a Google Play-en

Legfrissebb hírek


5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

A boldog fotós lájk nélkül él

"Mit is jelent a like és miért fals visszajelzés? Jobb lesz-e egy kép a lájkoktól? Mit akar tőlem a Facebook? Kire hallgassak, ha ne a lájkokra? Ezek után ha legközelebb fotózni indulsz, mi jár majd a fejedben? Az elérhető népszerűségi mutatók, vagy a saját elvárásaid és ötleteid megvalósításai a fontosabbak?" Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ egy igen frappánsan megfogalmazott cikkben Horváth Krisztián.
tovább...
2016.09.27

Hogyan is zajlik egy fotózás?

Sokan érdeklődtök, hogy pontosan mit is kell tudni, hogyan zajlik egy portfólió fotózás nálam. Ezért egy cikkben igyekszem összefoglalni a fontosabb tudnivalókat és megpróbálok választ adni a leggyakrabban előforduló kérdésekre. Fontos, hogy tudd, ez az írás az én szubjektív véleményemet és a fotós munkához való hozzáállásom leírását tartalmazza. Nyilván más fotós nevében nem nyilatkozom. Remélem segítségetekre lesz és sok mindenre választ kaptok.

tovább...
2016.09.05

kövess Facebookon...

Google+...