Bemutatkozom Ki is az a Zsiri?


1982-ben születtem Zalaegerszegen, polgári néven Horváth Gáborként. Általános-, majd középiskolai tanulmányaimat is Zalaegerszegen folytattam elektronikai műszerész szakon. 2003-tól Szombathelyen tanultam tovább a tanárképző főiskolán, mint számítástechnika tanár, majd 2007-ben diplomáztam.

2006 óta foglalkozom fotózással amatőr szinten kisebb kompakt és bridge gépekkel, ezután 2008-tól kezdtem el komolyan is érdeklődni a fotózás tudománya iránt. Megvettem első tükörreflexes fényképezőgépemet és beleástam magam a szakkönyvekbe. A gyakorlati tudás elsajátításában nagyon sokat segített Zóka Pali (Zóka Fotó) fotós barátom és Szász András (Magyar Triatlon Szövetség hivatalos fotósa) kollégám.

2006-ban indítottuk útjára családi vállalkozásban az első városi információs portált és céges adatbázist, az Egerszeginfo-t. 2007-ben ennek keretein belül először szerveztük és rendeztük meg az Egerszeg Szépe online szépségversenyt, majd a nagy sikeren felbuzdulva 2008-ban ismét. Fotós szárnyaimat itt kezdtem el bontogatni, hiszen a jelentkezők egy részét én fotóztam.

2008. őszétől lettem a Zalai Hírlap rendezvényfotósa, bulifotósa. Megismerkedtem az újság elismert fotósaival (Pezzetta Umbertoval, Katona Tibivel), akiknek szintén sokat köszönhetek. Szabadúszó partifotósként az évek alatt megismertem a megye és a környék nevesebb szórakozóhelyeit, ahol értékes kapcsolatokra tettem szert.

A bulifotózás közben igyekeztem továbbképezni magam különböző szakkönyvek és szaklapok segítségével, és egyre gyakrabban fotóztam modelleket. Ebben láttam a fejlődés lehetőségét és a kihívást. 2009-től egy-egy fotópályázaton is próbálom megmérettetni magam (pl. Playboy PhotoArt) kisebb-nagyobb sikerrel. 2011-től a Zalaegerszegi Fotóklub újjáalapító tagja és webmaster-e lettem.

2015-ben felhagytam a rendszeres bulifotózással, hogy még több figyelmet fordíthassak a komolyabb témákra, mint az esküvőfotózás és a modellfotózás. Megvettem első stúdióvaku felszerelésemet és bérelt teremben elkezdtem komolyan foglalkozni a műtermi fotózással.

2012-től kezdtem el komolyabban foglalkozni Esküvő fotózással, azóta is évről évre keresnek meg fiatal párok, hogy a Nagy Napjukat velem szeretnék megörökíttetni. Nehéz terület, komoly odafigyelést és hozzáértést igényel, tehát van benne kíhívás. Ez ösztönöz a folyamatos fejlődésben a területen, így állandóan figyelem és próbálom követni az aktuális trendeket.

Kedvenc témáim: modell- és portré fotózás (glamour, fashion, akt), rendezvényfotózás, koncertfotózás, bulifotózás, esküvőfotózás.

Impresszum

Cégnév: For Signo Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 87.
Adószám: 23996915-1-20
Számlaszám: 75500258-10820380
Cégjegyzékszám: 20-09-072864

 

Rólam mondták...

Elérhetőségeim

Facebook hozzászólás

Google Play

Zsiri Photo alkalmazás a Google Play-en

Legfrissebb hírek


5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

A boldog fotós lájk nélkül él

"Mit is jelent a like és miért fals visszajelzés? Jobb lesz-e egy kép a lájkoktól? Mit akar tőlem a Facebook? Kire hallgassak, ha ne a lájkokra? Ezek után ha legközelebb fotózni indulsz, mi jár majd a fejedben? Az elérhető népszerűségi mutatók, vagy a saját elvárásaid és ötleteid megvalósításai a fontosabbak?" Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ egy igen frappánsan megfogalmazott cikkben Horváth Krisztián.
tovább...
2016.09.27

Hogyan is zajlik egy fotózás?

Sokan érdeklődtök, hogy pontosan mit is kell tudni, hogyan zajlik egy portfólió fotózás nálam. Ezért egy cikkben igyekszem összefoglalni a fontosabb tudnivalókat és megpróbálok választ adni a leggyakrabban előforduló kérdésekre. Fontos, hogy tudd, ez az írás az én szubjektív véleményemet és a fotós munkához való hozzáállásom leírását tartalmazza. Nyilván más fotós nevében nem nyilatkozom. Remélem segítségetekre lesz és sok mindenre választ kaptok.

tovább...
2016.09.05

kövess Facebookon...

Google+...