Ajándékutalvány

Kifogytál az ajándékötletekből? Párod, barátod, gyermeked régóta szeretne magáról egy portfóliót készíttetni, de nem akart rá eddig költeni? Itt az alkalom, hogy meglepd egy Ajándékutalvánnyal, melyet bármilyen fotózásra felhasználhat. Sőt... egy nagyobb értékű fotózáshoz is hozzájárulhatsz (például esküvő fotózáshoz).


Tökéletes ajándék lehet egy esküvőre készülő párnak, ha hozzájárulsz valamekkora értékű Ajándékutalvánnyal az esküvői fotózásukhoz (persze itt fontos előre letisztázni, hogy választottak-e már maguknak fotóst).

Tökéletes ajándék lehet akár Karácsonyra párodnak, barátnődnek, aki már régebb óta gondolkozik egy portfólió készítéséről.

Mielőtt választanál az ajándékutalványok közül, nézd meg az Árlistáimat.

 

Az alábbi ajándékutalványok közül választhatsz:

 • 10.000* Ft értékű - 6 hónapos** felhasználási idővel

 • 15.000* Ft értékű - 8 hónapos** felhasználási idővel

 • 20.000* Ft értékű - 10 hónapos** felhasználási idővel

 • 30.000* Ft értékű - 12 hónapos** felhasználási idővel

 • 50.000* Ft értékű - 24 hónapos** felhasználási idővel

Az utalványok felhasználási feltételei:

 • Az utalványok nem névre szólnak, bármikor tovább ajándékozhatók
 • A megvásárolt utalványok nem válthatók vissza készpénzre
 • * Az utalványok értéke bruttóban értendők
 • ** Felhasználási idő: az utalvány a vásárlástól számított X hónapig használható fel, utána érvényét veszti
 • Több utalvány összevonható egy fotózáshoz (pl. egy 30.000 Ft értékű fotózásra felhasználható egy 10.000 és egy 20.000 Ft értékű utalvány is)
 • Egy utalvány nem osztható meg két alkalomra (azaz egy 50.000 Ft értékű utalvány nem használható fel egy 20.000 és külön egy 30.000 Ft értékű fotózásra)
 • Az utalvány értékéből pénzt vissza nem adunk (azaz egy 30.000 Ft értékű utalvány 28.000 Ft értékű fotózásra való felhasználásakor nem áll módunkban visszafizetni 2.000 Ft-ot)
 • Az utalvány felhasználható magasabb értékű fotózáshoz is, ekkor a különbözetet a helyszínen készpénzzel kiegészítheti a szolgáltatást/utalványt felhasználó
 • Az utalvány vásárlásával a vásárló elfogadja ezen felhasználási feltételeket!

Ha bármi kérdésed van az Ajándékutalvánnyal kapcsolatban, keress bátran!


Kérlek, amennyiben számlát kérsz a fotózásról, azt előre jelezd felém! A fotózás helyszínén nem mindig van lehetőségem a számlát kiállítani. Köszönöm!

Facebook hozzászólás

Google Play

Zsiri Photo alkalmazás a Google Play-en

Legfrissebb hírek


5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

A boldog fotós lájk nélkül él

"Mit is jelent a like és miért fals visszajelzés? Jobb lesz-e egy kép a lájkoktól? Mit akar tőlem a Facebook? Kire hallgassak, ha ne a lájkokra? Ezek után ha legközelebb fotózni indulsz, mi jár majd a fejedben? Az elérhető népszerűségi mutatók, vagy a saját elvárásaid és ötleteid megvalósításai a fontosabbak?" Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ egy igen frappánsan megfogalmazott cikkben Horváth Krisztián.
tovább...
2016.09.27

Hogyan is zajlik egy fotózás?

Sokan érdeklődtök, hogy pontosan mit is kell tudni, hogyan zajlik egy portfólió fotózás nálam. Ezért egy cikkben igyekszem összefoglalni a fontosabb tudnivalókat és megpróbálok választ adni a leggyakrabban előforduló kérdésekre. Fontos, hogy tudd, ez az írás az én szubjektív véleményemet és a fotós munkához való hozzáállásom leírását tartalmazza. Nyilván más fotós nevében nem nyilatkozom. Remélem segítségetekre lesz és sok mindenre választ kaptok.

tovább...
2016.09.05

kövess Facebookon...

Google+...